Welkom op de website van wandelevent

Wandelevent is wandelen met een passie! Via deze website brengen we u graag op de hoogte van onze wandeltochten die we organiseren in de mooie omgeving van Vorstenbosch. Het dorp Vorstenbosch is een klein dorp in het Brabantse land gelegen in de cirkel Veghel, Uden, Oss . We beschikken in en rond ons dorp over mooie wandelpaden die aan de ene zijde lopen door het prachtige natuurgebied Slabroek en Bedaf met prachtige heidegronden waar u na het passeren van de wildroosters wandelt tussen de grazende koeien en met wat geluk ziet u nog wat ander wild, Ook is dit gebied bij uitstek geschikt voor alle vogels die we in ons kikkerlandje kunnen tegen komen. Aan de andere zijde van het mooie dorp Vorstenbosch loopt de Leijgraaf, ziet u de Kildonkse molen en zijn er prachtige bosgebieden met mooie wandelpaden.

Jaarlijks organiseren we een tweetal wandeltochten voor het goede doel. Een aantal sponsorwandeltochten die achter ons liggen zijn o.a. die voor Kika kinderkanker, KWF kankerbestrijding, Alpe d'huzes, stichting Heppie en stichting Miss Maasai en Orange Babies.

De Lente / voorjaars wandeltocht wordt jaarlijks gehouden op Hemelvaartsdag, onze herfst wandeltocht organiseren we jaarlijks op de laatste zondag van oktober.

Met onze slogan wandelen met een passie duiden we op, wandelen is gezond en geeft ontspanning maar tegelijk wandel je voor het goede doel, en dat geeft nou die Passie!

We houden met onze wandeltocht zoveel mogelijk rekening met de behoefte van de wandelaar. voor de wandelaar die graag een grotere aftand wandelt zijn er wandeltochten waarbij we hoofdzakelijk wandelen over verharde paden en wegen. Maar voor de recreatieve wandelaar wandelen we vaker door prachtige bos en heidegebieden.

Voor de meest actuele informatie over een betreffende wandeltocht klikt op in het submenu op de wandeltocht naar keuze.

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.06 | 20:09

Nummers staan erop

...
05.06 | 16:32

waar zijn de nummers van de trekking????????????????????????

...
28.05 | 13:07

Hallo Betty,
Liefst contant betalen.

...
28.05 | 13:05

Nee, alleen de vrijdagavond.

...
Je vindt deze pagina leuk