Al 15 jaar pakken we uit op de zondag na Hemelvaart

Vorstenbosch pakt weer uit op zondag 2 juni 2019.

Aan het programma wordt gewerkt.

Aanmelden voor de braderie: www.braderievorstenbosch@hotmail.com

 

We werken weer aan een mooi programma voor onze editie van 2019. De informatie hieronder is het programma van 2018. Zodra het nieuwe programma voor 2019 compleet is zullen we deze vervangen.

 

Vorstenbosch een klein dorp in het mooie Brabantse land liggend in een mooie bosrijke omgeving vlak bij natuurgebied de Maashorst en Bedaf in de cirkel Veghel Uden en Oss. Vorstenbosch een klein dorp dat groots kan uitpakken en dat doen we dit jaar al weer voor de 15e keer. Reden genoeg om dit alles uit de kast te halen en extra uit te pakken. Al 15 jaar met trots en met maar een doel. Het publiek leuk vermaken waarbij  de kinderen zeker niet vergeten worden. 

Programma zondag 13 mei in vogelvlucht

Braderie met leuke kraampjes - Country line dance festival met grote dansvloer en live muziek van countryband Connected,  Kapellen festival met diverse muziek kapellen uit de regio, en Live muziek. Bewonder de aanwezige Friese show paarden, en maak een leuk fotomomentje van, verder zijn er diverse gezellige terrasjes en groots kindervermaak met naast de gezellige dorpskermis diverse leuke attracties op het parcours. Stap in een van de wagons en maak een rondje met de trein, Geniet van een poppenkast voorstelling of laat je schminken door een profesional, knuffel met de dieren in de kinderboerderij, ontdek het spektakel in de 15 meter lange speelrups, of ga de strijd aan in de skelterbaan. Geniet van de voorstellingen van poppenkast Pluk, of laat je schminken bij een van de aanwezig professionals. En dat ALLEMAAL gewoon gratis voor u. Mede mogelijk gemaakt door ondernemend Vorstenbosch en velen andere sponsoren die alle genoemd worden op onze sponsor pagina. Ook aanwezig op onze braderie is dit jaar de Cleefshoeve (geniet voor een klein prijsje) van het heerlijke eigen gemaakte boerderij ijs. 

Programma overzicht van A tot Z

COUNTRY LINE DANCE FESTIVAL

Met country band Connected

Enkele jaren geleden ging er geen weekend voorbij of er was wel ergens in de buurt een groot line dance festival. Je kon geen kermis bezoeken of er lag bij een of andere cafe wel een dansvloer vaak met live muziek of gewoon met een diskjockey. Langzaam is die trend wat uitgedoofd. Toch zijn er nog velen die wekelijks hun pasjes maken in diverse zalen in de regio.

Op zondag 13 mei tijden Vorstenbosch pakt uit gaan we die traditie nog een ophalen. en als we het doen moeten we het goed doen, dus met een echte professionele country band. Vanaf 11:00 uur kunnen alle liefhebbers weer eens genieten van een heuse country line dance middag compleet met een houten dansvloer en met live muziek van countryband CONNECTED. vanaf 11:00 uur is de koffie bruin en kunnen de beentjes van de vloer. Verder zorgen we voor een gezellig terras. Hopelijk schijnt het zonnetje en maken we er een ouderwets gezellige country line dance middag van.  

LEKKER SNUFFELEN OP DE BRADERIE

Kom gezellig snuffelen langs de kraampjes op de braderie. Diverse plaatselijke ondernemers en andere standhouders hebben hun kraam weer mooi ingericht om hun goederen in allerlei soorten aan u te presenteren. Verder zijn er een aantal kramen met leuke en interessante acties. Kom het zien.

INSTAPPEN MAAR!

Altijd al een ritje willen maken met een trein, nou instappen dan maar. Laat je vervoeren door de prachtige trein. Deze prachtige locomotief zal de wagons in beweging zetten, maak een mooi ritje over het parcours. Ben je nog te klein, neem dan je ouders gewoon mee.

Je hoeft vooraf niet het spoorboekje te raadplegen en ook een trein kaartje kopen is niet nodig. Deze trein rijd de gehele dag zijn rondjes en instappen is gratis.

Kedeng, Kedeng oe oe.......

MEGA RUPS (15 meter)

Een vrolijke speelrups te huur vol springkussens en obstakels! Klimmend en klauterend is het heerlijk verdwalen in zijn meters lange lijf! Deze attractie is een prachtige eyecatcher, maar vooral de perfecte attractie waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken. Wie wordt er nou niet nieuwsgierig naar wat er in die vrolijk gekleurde bollen te beleven is?

SKELTERBAAN

Wie noteerd de snelste tijd?

Klaar voor de start en Go! Fiets met deze stoere trikes zo snel mogelijk het parcours.  Wie is het snelst op de skelter? Je kan er als kind geen genoeg van krijgen, want je wil toch de snelste tijd neer zetten. Een heerlijke atractie om je lekker uit te leven.

De attractie is voor de kleintjes een prachtige belevenis en wordt door de medewerkers geheel begeleid.

 

 

 

 

FRIESE PAARDEN SHOWTEAM          DE DûNSJEDE HYNDERS

Geniet van deze prachtige Friese show paarden. Het speciale showteam zal zich op deze dag aan het publiek presenteren.

Wellicht weer een mooie attractie voor een fotomomentje.

KAPELENFESTIVAL

Diverse muziekkapellen zullen weer neerstrijken om ons te voorzien van mooie en gezellige muziek. O.a. de Deurzakkers uit Nisterode, de Krekelbloazers uit Mariaheide, de Piereboazers uit Vorstenbosch, Go Nuts uit Veghel, de Pretband uit Berghem en de Boemelaars uit Zijtaart  zullen alles geven om u een prachtige dag te bezorgen. Het festival vind plaats op twee podia.  

KNUFFELEN IN DE KINDERBOERDERIJ

Het is een gezellige plek waar iedereen kennis kan maken met diverse dieren. De dieren zijn te aaien en mogen onder onze begeleiding gevoerd worden. In het huisje zijn div. soorten konijntjes, cavia’s en kippen te bewonderen.

Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Op het erfje treft men o.a.: een lamaatje, alpaca, ezel, pony, kalfje, biggetje, div. soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen grote en kleine konijntjes.

Kom lekker ff knuffelen met de dieren!

 

LAAT JE GRATIS SCHMINKEN DOOR EEN PROFESIONAL

Gedurende de dag kunne kinderen zich gratis laten schminken door erkende en frofesionale schminksters, u vind de schminkstand op de route van de braderie.

POPPENKAST PLUIM

(voorstellingen om 12:00 - 13:00 - 14:00 en 15:00 uur)

Toen mijn zoon 18 jaar geleden op de basisschool begon, ben ik per toeval achter een piepkleine poppenkast beland bij een juffendag en sindsdien is mijn eigen poppenkast ontstaan en groeiende!
Ik vind het belangrijk om de fantasie van kinderen aan te spreken en te prikkelen. Kinderen zijn een enorm dankbaar en eerlijk publiek (als ze het niks vinden, haken ze af!)
Ik vind het jammer dat ik nu al jonge kinderen tegenkom die nog nooit een poppenkast hebben gezien! Het is voor mij een grote uitdaging om kinderen te blijven boeien met mijn poppenkastspel. De pop moet gaan leven, dat is de essentie van het poppenspel. Het mooie is dat voor jonge kinderen een pop haast als vanzelfsprekend leeft.

Henk Bernard 

Zondag middag vanaf 16:00 uur.

Groots 15 jarig jubileum matinee met Otto and the Wankers en optreden van Henk Bernard.

Verder maken we de uitslag bekend van de grote kermisloterij

Eind 2015 heeft Henk Bernard een spetterende show weggegeven in de Brabanthallen in Den Bosch met gastoptredens van niemand minder dan Anita Meyer & Frans Bauer! Ook in 2016 heeft Henk Bernard nie stil gezeten hij werd genomineerd voor de Edison Pop Award hij heeft dan wel niet gewonnen maar het was een prachtige ervaring en meedoen is belangrijker dan winnen aldus Henk Bernard. In de zomer van 2016 heeft hij weer een prachtig nieuw album uitgebracht met de titel ‘Dicht Bij Mij’ die in de eerste week al op 1 verschijn in de charts top 100.

STREEL JE TONG MET BOERDERIJ IJS VAN DE CLEEFSHOEVE

We beschikken in Vorstenbosch over een prachtige ijboerderij.             De Cleefshoeve maakt overheerlijk boerderij ijs in velen smaken. Verder geven zo rondleidingen op de boerderij. Tijdens Vorstenbosch pakt uit staan ze op de braderie en kan je voor een klein prijsje zelf je tong strelen met dit overheerlijke boerderij ijs. interesse of misschien geprikkeld na het eten van een ijsje. bezoek de website voor meer info www.cleefshoeve.nl  

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.01 | 21:24

Hallo,
Misschien ligt het aan mij, maar ik nergens een mailadres vinden. Ik wil graag inschrijven voor Vorstenbosch pak uit.

...
11.01 | 17:52

Het e-mailadres van de markt staat er niet bij. Dan wordt het toch moeilijk om je aan te melden

...
14.05 | 23:06

hallo hier even een mening van de snoep en stroopwafel kramen jammer dat er van ons geen foto,s gepubliceerd zijn

...
12.05 | 15:19

Hoe laat rijdt het friese show team. En waar op welk terrein

...
Je vindt deze pagina leuk