Al 16 jaar pakken we uit op de zondag na Hemelvaart

Vorstenbosch pakt weer uit op zondag 2 juni 2019.

Leuke kraampjes - Gezellige terrasjes - Kinderboerderij - Live muziek en diverse demo's op 2 podia - Leuke ambachten - Diverse kindervermaak - gezellige dorpskermis en Gratis toegang.

Aanmelden voor de braderie: www.braderievorstenbosch@hotmail.com

 

 

 

LEKKER SNUFFELEN OP DE BRADERIE

Kom gezellig snuffelen langs de kraampjes op de braderie. Diverse plaatselijke ondernemers en andere standhouders hebben hun kraam weer mooi ingericht om hun goederen in allerlei soorten aan u te presenteren. Verder zijn er een aantal kramen met leuke en interessante acties.

KINDERVERMAAK 

Klimmen en klouteren op diverse leuke attractie's. Geniet van een lekker kopje koffie of een lekker biertje, Uw kinderen vermaken zich prima op een van de leuke attractie's, bij de poppenkast, tussen de dieren in de kinderboerderij of op de gezellige dorpskermis. 

KNUFFELEN IN DE KINDERBOERDERIJ

Het is een gezellige plek waar iedereen kennis kan maken met diverse dieren. De dieren zijn te aaien en mogen onder onze begeleiding gevoerd worden. In het huisje zijn div. soorten konijntjes, cavia’s en kippen te bewonderen.

Er bevinden zich een 70-tal bijzondere dieren in en om de boerderij. Op het erfje treft men o.a.: een lamaatje, alpaca, ezel, pony, kalfje, biggetje, div. soorten schaapjes en geitjes, ganzen, eenden, kippen grote en kleine konijntjes.

Kom lekker ff knuffelen met de dieren!

 

LAAT JE GRATIS SCHMINKEN DOOR EEN PROFESIONAL

Gedurende de dag kunnen kinderen zich gratis laten schminken door een erkende en professionele schminkster, u vindt de schminkstand op de route van de braderie.

POPPENKAST PLUIM

(voorstellingen om 12:00 - 13:00 - 14:00 en 15:00 uur)

Toen mijn zoon 18 jaar geleden op de basisschool begon, ben ik per toeval achter een piepkleine poppenkast beland bij een juffendag en sindsdien is mijn eigen poppenkast ontstaan en groeiende!
Ik vind het belangrijk om de fantasie van kinderen aan te spreken en te prikkelen. Kinderen zijn een enorm dankbaar en eerlijk publiek (als ze het niks vinden, haken ze af!)
Ik vind het jammer dat ik nu al jonge kinderen tegenkom die nog nooit een poppenkast hebben gezien! Het is voor mij een grote uitdaging om kinderen te blijven boeien met mijn poppenkastspel. De pop moet gaan leven, dat is de essentie van het poppenspel. Het mooie is dat voor jonge kinderen een pop haast als vanzelfsprekend leeft.

STREEL JE TONG MET BOERDERIJ IJS VAN DE CLEEFSHOEVE

We beschikken in Vorstenbosch over een prachtige ijboerderij.             De Cleefshoeve maakt overheerlijk boerderij ijs in vele smaken. Verder geven zo rondleidingen op de boerderij. Tijdens Vorstenbosch pakt uit staan ze op de braderie en kan je voor een klein prijsje zelf je tong strelen met dit overheerlijke boerderij ijs. Interesse of misschien geprikkeld na het eten van een ijsje. bezoek de website voor meer info www.cleefshoeve.nl  

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.06 | 20:09

Nummers staan erop

...
05.06 | 16:32

waar zijn de nummers van de trekking????????????????????????

...
28.05 | 13:07

Hallo Betty,
Liefst contant betalen.

...
28.05 | 13:05

Nee, alleen de vrijdagavond.

...
Je vindt deze pagina leuk