LIVE MUZIEK IN DE FEESSTENT

Project Manager & VerDraaidVinyl (Woensdag 9 mei)

Kermis programma in de feesttent

kermis Vorstenbosch 2018

l

Woensdag 09 mei - Project Manager &

VerDraaidVinyl (verrassend en verleden tijd)

Donderdag 10 mei - Bag on Wheels

Vrijdag 11 mei Bass Chaserz

m.m.v. DJ. Wout & DJ Joris

Zaterdag 12 mei - Yellow Pants

Zondag 13 mei - Otto and the Wankers &

  HENK BERNARD

 

BAG ON WHEELS (Donderdag 10 mei)

Een unieke achtkoppige, energieke live-band met vette covers en originele medleys. Kroegen, feesttenten, kermissen, bruiloften en jubilea, Bag on Wheels heeft de ervaring die zorgt dat ieder evenement muzikaal slaagt. U belt, bestelt en Bag on Wheels bezorgt het feest. Swingende blazers, een ritmesectie zo strak dat de bloedsomloop stokt en een zangeres die met haar enthousiasme ieder publiek betrekt in het feest.

Van gouwe ouwen tot gloedjespikfonkel nieuwe hits, alle stijlen komen aan bod. Allemaal voor de volle 100% live! Een knoertend heet feest waar mensen zingen, springen en dansen? Bag on Wheels is de band.

Succes verzekerd!

BASS CHASERZ (vrijdag 11 mei) 18+ toegangsprijs €7,50 legitimatie verplicht.

Marco en Jos begonnen hun gedeelde passie voor harde dancemuziek op een zeer jonge leeftijd.
Door de jaren heen, zowel Marco als Jos ontwikkeld als DJ's en begonnen met het tonen van meer en meer van zichzelf in de wereld van harde dancemuziek. In januari 2011 maakte ze het baanbrekende besluit samen te werken en beginnen uitvoeren als een duo. Te maken van de botsing volledige zij namen op de naam van 'Bass Chaserz' en begonnen met het opbouwen van een carrière als DJ's / producenten.
Na deelname aan een lokale DJ contest, werd ze een standaard naam op het lokale concept 'All you need is Hard'. Vorig jaar ze ondertekend op het SYS-X Records label cardiale muziek en ze allreay uitgevoerd bij enkele van de grootste partij van Nederland te bieden heeft. Defqon.1 festival, grond nul, Hardstyle maniakken, Qapital en Dance Valley.

YELLOW PANTS (Zaterdag 12 mei)

Wij zijn Yellow Pants, een gemotiveerde groep muzikanten die er van houden om de tent af te breken! Onze leeftijden liggen tussen de 18 en 22 jaar, maar dat houdt ons niet tegen om al die heerlijke klassiekers van vroeger te spelen! Een avond vol meezingers, medleys en ‘gouwe ouwe’ zorgen ervoor dat bij ieder feestje het dak eraf gaat! Zo hebben wij geknald op 9Zero, Woudpop en de Solexrace! Met de uithalen van Tina Turner langs rockers van AC/DC en de meezingers van Marco Borsato, zal de show alle kanten op gaan!

OTTO AND THE WANKERS (zondag 13 mei vanaf 16:00 uur)

Otto and the Wankers bestaat uit een trotse verzameling koekenbakkers met een passie voor muziek. Als OatW komt spelen, is het feest! En dat weten ze inmiddels op festivals als Open Errup, Fabriek Magnifique, de Vierdaagsefeesten, in allerlei cafés en op verschillende kermissen in Nederland. OatW speelt pop, rock en Nederlandstalig, van de 60's tot de muziek van vandaag. Maar het belangrijkste criterium van de nummers... er moet op te feesten zijn! Voor ieder wat wils en één ding is zeker: dansen is gratis! Daarnaast zorgt OatW voor een spetterende, professionele show met vette special effects. 

 Otto and the Wankers is ontstaan uit het idee van vijf vrienden om samen iets te doen met de gemeenschappelijke liefde voor muziek. Na een periode die vooral bestond uit veel 'gezellige vergaderingen' en wat minder muziek, werd besloten serieuzer aan de slag te gaan. Het resultaat mag er zijn: een dampend stel trieste binkies die een breed assortiment aan covers op jullie afvuren!

Henk Bernard (Zondag 13 mei)

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

14.01 | 21:24

Hallo,
Misschien ligt het aan mij, maar ik nergens een mailadres vinden. Ik wil graag inschrijven voor Vorstenbosch pak uit.

...
11.01 | 17:52

Het e-mailadres van de markt staat er niet bij. Dan wordt het toch moeilijk om je aan te melden

...
14.05 | 23:06

hallo hier even een mening van de snoep en stroopwafel kramen jammer dat er van ons geen foto,s gepubliceerd zijn

...
12.05 | 15:19

Hoe laat rijdt het friese show team. En waar op welk terrein

...
Je vindt deze pagina leuk