Voorjaarsmarkt

Op zondag 2 juni 2019 houden we weer onze voorjaarsmarkt in de dorpskern van Vorstenbosch. Een gezellig opgezette markt waar u al uw nieuwe of oude goederen aan de het publiek kan presenteren. Het is ook mogelijk om met een stand uw bedrijf of produkt aan het plubliek te promoten. U bent niet verplicht een kraam te huren, u kan bij ons huren per m1. Op deze wijze is het mogelijk uw goederen vanuit uw kofferbak, aanhanger of eigen kraam te verkopen of te promoten. Maar het blijft ook mogelijk om een complete kraam te huren inclusief zeil en klemmen. Onze marktmeester zal u op deze dag ontvangen en u een plaats toewijzen. Naast de markt die zal plaatsvinden tussen 11:00 en 16:00 uur. zijn er nog veel meer aantrekkelijke bezienswaardigheden te zien tijdens het evenement Vorstenbosch pakt uit. Verder draait op deze zondag de kermis op volle toeren.

Huur per m1 € 2,50

Kraam (4 m1) compleet met zeil en klemmen € 25,00

Voor food (kramen) gelden andere regels en prijzen. 

Voor informatie en of aanmeldingen kan u een email sturen naar onze organisatie.  Graag in uw mail ook even uw telefoonnummer vermelden waar we u eventueel zouden kunnen bellen.

Het e-mail adres is: braderievorstenbosch@hotmail.com   

Na het ontvangen van uw e-mail nemen we z.s.m. contact met u op.

Voorwaarden standhouders:

Na aanmelding via de website krijgt men van onze marktmeester een bevestiging van ontvangst. Later ontvang hij/zij een nieuwe mail met de nodige gegevens. Betalingen voor het reserveren van een kraan dienen tijdig te worden voldaan op het bankrekeningnummer dat u zal worden toegezonden. Na het ontvangen van de betaling is uw plaats pas definitief op onze markt

De organisatie tolereert geen illegale handel op hun markt, verder zijn het verkopen van alcohol of geestverruimende middelen en wapens verboden. Het verkopen van food producten alleen in overleg (hiervoor gelden ook andere prijzen en regels) Het gebruik van elektriciteit is mogelijk tegen een vergoeding, maar dan nog allen in overleg. Deze moet dan bij de aanmelding worden vermeld.

De organisatie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor vermissing en/of schade in welke vorm dan ook. Standplaatshouders dienen zelf zorg te dragen voor verzekering van hun eigendommen en hun aansprakelijkheid jegens derden. Schade toegebracht aan in huur gekregen kramen komen voor rekening van de huurder.
Foodramen die gebruik maken van gasflessen en vuur dienen een goedgekeurde gasfles bij zich te hebben. Verder moet uw foodkraam voorzien zijn van een goedgekeurde brandblusser. bij open vuur vragen we u ook een blusdeken bij zich te hebben.

Aanwijzingen van de organisatie, politie, brandweer of hulpverlening dienen te allen tijde strikt te worden opgevolgd. Standplaatshouders dienen na afloop al hun afval te verzamelen, op te ruimen en af te voeren. Het aanbieden van etenswaren dient overeenkomstig met de door de overheid gestelde eisen te geschieden. De organisatie heeft te allen tijde het recht, standplaatshouders die zich niet aan de voorschriften houden, te (doen) verwijderen en op toekomstige evenement te weigeren. In dit geval bestaat geen restitutie van betaalde inschrijfgelden.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Peter Rozen | Antwoord 11.01.2019 17.52

Het e-mailadres van de markt staat er niet bij. Dan wordt het toch moeilijk om je aan te melden

yolande/bert | Antwoord 14.05.2018 23.06

hallo hier even een mening van de snoep en stroopwafel kramen jammer dat er van ons geen foto,s gepubliceerd zijn

herman | Antwoord 20.04.2018 06.37

kijk even naar de tekst

Na aanmelding via de website krijt men van onze marktmeester

men krijgt ipv men krijt
staat erg slordig

Chris van de Ven 20.04.2018 18.48

Hallo Herman, bedankt voor de tip. heb het aangepast

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

05.06 | 20:09

Nummers staan erop

...
05.06 | 16:32

waar zijn de nummers van de trekking????????????????????????

...
28.05 | 13:07

Hallo Betty,
Liefst contant betalen.

...
28.05 | 13:05

Nee, alleen de vrijdagavond.

...
Je vindt deze pagina leuk